مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده .

مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده

۱۰ راهکار برای مدیریت روابط عاطفی

5 / 5 ( 1 vote )

نشانه های روابط عاطفی سالم چیست؟

مدیریت روابط عاطفی به بررسی روابط عاطفی و احساسات و عواطف موجود یک رابطه می پردازد. این روابط عاطفی ممکن است میان والدین و فرزندان، میان فرزندان یا دوسن یا فامیل و اقوام زوجین شد. آشنایی مهارت های زندگی نقش تعیین کننده ای لابردن کیفیت روابط عاطفی دارد. اگر زندگی سالمی می خواهید ید مورد مدیریت روابط عاطفی بیشتر بدانید و بتوانید یک پیوند سالم و شاد را مدیریت کنید.

بسیاری از موارد، بعد از ازدواج، زوجین می دانند که انجام چه کاری پیوند آن ها قوی تر می کند و گاها دیده شده بعد از ازدواج به این نتیجه می رسند که از مشاوره روانشناسی کمک بگیرند و یکدیگر را از لحاظ روحی و روانی بهتر بشناسند. غافل از اینکه این کارها ید قبل از ازدواج انجام شوند. به عقیده بسیاری از کسانی که به عنوان مشاوره خانواده، گیر مشکلات زوجین هستند، علت این مشکلات را به نوعی نبود مدیریت روابط عاطفی می دانند. اگر روزی به این مهارت رسیدید که بدانید چه نوع احساسی را کجا و چگونه خرج کنید این مژده را به شما می دهیم که می توانید به راحتی همه را کنار هم شاد و خوشحال نگه دارید و کسی از شما دلخور و ناراضی نشد.

نشانه های روابط عاطفی سالم

نشانه های روابط عاطفی سالم را دقیقا می توان از روی ثیر رفرن خانواده و اجتماع کاملا حس کنید. ( مثلا روابط میان ما و فرزند نیاز به بررسی ندارد زیرا این رابطه عاطفی آنق محکم است که حتی می تواند ثیر آن را روی اجتماع دید. این رابطه اکثر موارد جهت گیری خوبی داشته و عث به وجود آمدن خانواده ای سالم واجتماعی شاد شد.این پالس مثبت همیشگی است.

  • علی رغم اختلاف نظر کنار هم آرامش دارند

از دیگر نشانه های یک رابطه سالم این است که دو طرف علی رغم اینکه بعضی موارد هم اختلاف دارند، اما صحبت کردن و گفتگو را برای حل مشکلشان انتخاب می کنند. این افراد کنار هم آرامش دارند. آن ها یکدیگر را همان گونه که هستند پذیرفته اند وتفاوت هایشان برایشان مهم نیست.

اما این نکته را فراموش نکنید اگر تفاوت ها و و اختلاف نظرها فاحش شد بهتر است این رابطه عاطفی از اول شکل نگیرد.

  • پشتن و حامی یکدیگر هستند

از دیگر نشانه های مدیریت روابط سالم این است که دو طرف احترام یکدیگر را حفظ می کنند. افراد این رابطه می دانند که بی حرمتی آن ها را از یکدیگر دور کرده و روابط آن ها را خدشه دار میکند.

این افراد می دانند که هر شرایطی ید صمیمت رابطه حفظ شود. علاوه بر این افرادی که پیوند محکم عاطفی دارند همیشه پشتین و حامی یکدیگر هستند. آن ها دست به هر کاری می زنند که طرف مقابلشان آرامش داشته شند. او همفکر هستند. سنگ صبور او هستند و هیچ گاه مشکلات طرف مقابل را به سرش نمی زنند و منت سر آن ها نمی گذارند. این نوع رابطه نیاز به شناخت مهارت های زندگی دارد و واقع موهبت است.

مدیریت روابط عاطفی خانواده

بی شک مدیریت روابط عاطفی خانواده مهم ترین عامل حفظ بنیان خانواده و پرورش فرزندانی سالم است. واقع مهم ترین علت رشد و موفقیت خانواده، همان روابط عاطفی و مهرنی میان اعضای خانواده است. روابط عاطفی محکم میان والدین هم، والدین فرزندان یا فرزندان یکدیگر عث آرامش روحی و روانی آن ها خواهد شد.

مدیریت روابط عاطفی خانواده نیازمند لا بردن مهارت های برقراری ارتط همسر و فرزندان است. وقتی دو نفر ازدواج می کنند وارد ارتط گسترده ای می شوند و ید حد ومرز برقراری روابط عاطفی را بدانند.

  • خانواده ید به حریم خصوصی یکدیگر احترام بگذارند.
  • حدالامکان گفت و گو مشکلاتشان را حل کنند.
  • والدین ید حرمت فرزندان خود را داشته شند و سعی کنند از به کار بردن الفاظ بد خودداری کنند.
  • والدین ید پشتین یکدیگر شند و به فرزندان خود نیز بیاموزند که چطور از یکدیگر حمایت کنند.
  • زوجین ید سعی کنند مشکلات را به دور از حضور فرزندان حل کنند و مقابل فرزندانشان رعایت و حفظ شئونات و خط قرمز ها به یکدیگر محبت کنند.
  • مورد تربیت فرزندان از قوانین اسنداردی که از قبل مشخص شده استفاده کنند. نه اینکه ما یه نوع تربیت داشته شد یا پ به روش خود فرزندانش را تربیت کند.
  • توقعات فرزندان را حد و اندازه های معمول برآورده کنند.
  • البته این زمینه کمک مشاوره خانواده می تواند بسیار راهبردی و مفید شد.

مدیریت روابط عاطفی دوست پسر

مدیریت روابط عاطفی دوست پسر ممکن است روابط عاطفی دوسن هم جنس، کمی متفاوت است. بسیاری از دختران سوال می کنند چگونه دوست پسرمان را عاشق کنیم. یا از لحاظ عاطفی چگونه او رفر کنیم.

بسیاری از دختران فکر میکنند اگر دوست پسرشان رابطه جنسی برقرار کنند او را پایبند زندگی می کنند و می توانند دل آن هارا بدست بیاورند. غافل از اینکه برخی پسران فقط به دنل ارضاء غریضه جنسی خود هستند و پس از مدتی بدون علت خاصی و یک بهانه از زندگی دختر می روند. این شرایط آیا ضربه روحی به دختر وارد می شود یا به پسر؟ البته که دختران زنده اصلی ماجرا هستند. به همین دلیل مدیریت روابط عاطفی دوست پسر اهمیت زیادی داشته و علاوه بر آن به مهارت خاصی نیاز دارد.

  • انتخاب ست

اولین گام برای مدیریت روابط عاطفی ارتطات دوستی انتخابی فردی ست برای دوستی است. شما ید مطمئن شید که دوست پسرن به شما حس دارد.

  • خیر برقراری ارتط جنسی

می دانید که ارتطات جنسی برای دختران عث پاره شدن پرده بکارت شده و ضربه بدی به دختر خواهد زد. حدالامکان اگر قصد ازدواج پسر را ندارید بهتر است او ارتط جنسی برقرار نکنید.

  • بیش از حد به او محبت نکنید

دختران ید به گونه رفر کنند که وقتی دوست پسرشان از آن ها جدا شد حسرت نخورند ودلشان نسوزد که چه کارهایی برایشان انجام داده اند. محبت شما ید کنترل شده و از روی اصول و منطق شد.

اشتهات روابط عاطفی

بی شک اشتهات روابط عاطفی از مهم ترین عوامل شکست ارتطات خانوادگی و اجتماعی به شمار می رود.

  • دست کم گرفتن طرف مقابل
  • وابستگی بیش از حد
  • تلاش برای تغییر شریک عاطفی
  • توقع بیش از حد از او
  • مته به خشخاش گذاشتن و بزرگ کردن مسائل و پیچیده کردن آن ها و دست کم گرفتن طرف مقابل (این کار اعتماد به نفس او را از بین خواهد برد)
  • برقراری روابط عاطفی نا سالم و تحت فشار قرارددادن شریک عاطفی برای تعهد
  • تصمیم گیری به جای طرف مقابل
  • اصرار بیش از حد برای ثابت کردن حرف هاین به شریک عاطفی
  • از اشتهات روابط عاطفی است که بعضی موارد جبران ناپذیر است و عث دلسرد شدن دیگران از شما می شود. به همین دلیل توصیه می شود حتما از مشاوره خانواده برای مدیریت این نوع روابط کمک بگیرید.

یادن شد عشق تنها چیزی نیست که برای ایجاد روابط عاطفی به آن نیاز دارید. ک کامل و شناخت شرایط و شناخت خصوصیات افراد و نحوه برخورد شما ، می تواند شما را رسیدن به بهترین شرایط عاطفی یاری دهد.

روانشناسی روابط عاطفی

آشنایی روانشناسی روابط عاطفی، لازمه داشتن یک رابطه عاطفی قوی است. روانشناسان پس از بررسی و تحقیق ره روابط عاطفی یافته اند که روابط طولانی مدت، فاکتورهای مشابهی هم دارند.

این سوالات را پاسخ دهید. اگر پاسخ آری بود یعنی شما به سطح لایی روابط عاطفی رسیده اید.

  • آیا وقتی او نیستید مدام به او فکر میکنید؟
  • دوست دارید موفقیت او را ببینید؟
  • سطح توقعات خود را از او پایین آورده اید؟
  • هر دو شوخ طبع و اجتماعی هستید و به یکدیگر حال خوب می دهید؟
  • کارهای روزانه را یکدیگر تقسیم می کنید؟
  • اختلاف نظر زیادی هم ندارید؟
  • می دانید که چگونه دل او را به دست بیاورید؟

سوالات متداول

من ۲۱ سالمه واز لحاظ عاطفی به شدت به پسرها وابسته می شم و این موضوع ضربه زیادی به من می زنه .لطفا منو راهنمایی کنید

اول اینکه شما ید یاد بگیرید چطور روی پای خود یستید و از لحاظ عاطفی هم تمرین کنید که بدون دیگران می تونید به زندگی ادامه بدید. شما اسیر خودتون هستید. ید افکارتون رو آزاد کنید. سرتون رو به کار یا س گرم کنید. قطعا اگه بخوایید می تونید. می تونید از مشاوره کمک بگیرید.

پ وما من زیاد به من محبت نمی کنند و انگار من نیستم.. به همین خاطر مجبورم دنل محبت بیرون از خونه شم. به نظرتون چی کار کنم که اونا منو بیشتر دوست داشته شن؟

قطعا همه پ و ماها فرزنداشون رو دوست دارن. فقط اندازه و جه دوست داشتن اونها هم متفاوته. این شرایط گفتگو بهترین راه حله. اونها صحبت کنید وبگید چق به محبتشون نیاز دارید. مسفانه این روزها همه گیر مسائل اقتصادی هستند و حتی خودشون هم یادشون میره. اونها رو ک کنید. اگه خیلی تحت فشارید و گفتگو ست نمیشه از مشاور کمک بگیرید.

من همسرم مدتیه بهانه گیری می کنه.. هر چی هم بهش محبت می کنم انگار نه انگار و فکر می کنه وظیفمه. این آدم چطور ید رفر کنم؟

اول اینکه محبتتون رو کم نکنید. شیوه محبت رو تغییر بدید. مثلا هاش صحبت کنید. بقلش کنید. نوازشش کنید و بگید چق دوستش دارید. بهش بگید مشکلات قابل حله اخرش این ماییم که برای هم می مونیم. اگه دیدید گفتگو ست نشد می تونید شرایطتتون رو مشاوره خانواده میون بزارید.

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

این راس مرکز خدمات متنوعی را زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: (۱۰ Tips to Manage Strong Emotions )

۱۰ راهکار برای مدیریت روابط عاطفی

از

09353000102

منبع:لینک منبع


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۴:۱۳ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)